شير برقي چيست؟
شير برقي يك دستگاه الكترومكانيكي ميباشد كه جريان سيالات را از روش يك جايزه در اختيار گرفتن مي نمايد،كه معمولاً با استعمال از جريان الكتريكي ميباشد. از يك سيم پيچ، پيستون و بدنه شير ساخته شده ميباشد.
زماني كه جريان الكتريكي از سيم پيچ عبور مي نمايد، ميدان مغناطيسي توليد مي نمايد كه پيستون را جذب يا اين كه دفع مي نمايد و به ترتيب به شير اذن گشوده يا اين كه مسدود شدن ميدهد.
در درون اين شير ها يك سلونوئيد يا اين كه هسته مركزي به هم پا سيم پيچ وجود داراست. عبور برق از باطن سيم پيچ توليد نيروي الكترومغناطيسي مي نمايد و ميتواند جنبش سلونوئيد را در اختيار گرفتن نمايد. اين قطعه به انگيزه اعتنا بالا و در اختيار گرفتن از خط مش به دور امروزه در صنعت هاي مختلفي به شغل مراحل.
مضمون شير برقي
در حالتي كه با معنا الكترومغناطيس شناخت داشته باشيد، ميدانيد كه با ساختن يك سيم پيچ و اتصال جريان برق به آن مي شود به يك آهنرباي الكتريكي دست يافت.
شير هاي برقي نيز ازهمين مضمون معمولي فيزيكي درست شده اند و قطعه مهم شير هاي الكتريكي ، سولونوئيد ميباشد كه در راس شير جاي دارد و از درون آن سوزني شير رد گرديدهاست. به دور تا به دور سلونوئيد نيز سيم پيچ جايدارد.
با وصل شدن جريان در سيم پيچ، سلونوئيد تحت عنوان مغزي اين آهن ربا الكتريكي فعاليت كرده، اين چنين تكان به طور خطي در آمده و سوزني شير به جنبش در ميايد.
مزيت شير هاي الكتريكي نسبت به شيرهاي مكانيكي و دستي اين ميباشد كه قابليت در اختيار گرفتن آنان از خط مش بدور ميباشد.
از منش دو مي اقتدار جريان الكتريكي را برقرار كرد و مسير جريان سيال را گشوده و بسته كرد.
نكته ديگر سرعت جواب دهي شير هاي الكتريكي نسبت به تغييرات جريان ميباشد. و با نصب اشكال اين شير ها مي اقتدار در اختيار گرفتن جريان سيال را رئيس كرد.
برچسب: ،