معايب انژكتور در ماشين
سيستم انژكتوري يك سيستم الكترونيكي ميباشد كه همين موضوع منجر مي شود تا در شكل فساد، تعمير سرپايي آن مشقت بار باشد و نياز به دستگاه دياگ داشته باشيم. لوازم يدكي برليانس هرچند فساد اين سيستم معدود ميباشد؛ ولي در بخش اعظمي از مواقع در شكل فساد، خودرو زمينگير ميگردد و مثل كاربراتور نمياقتدار آن را پرنور كرد. به دليل آن كه در خودروهاي كاربراتوري تنها وجود برق و جرقه و سوخت براي پرنورشدن خودرو كافي ميباشد.
بها انژكتور و قطعات سيستم انژكتوري بيشتر ميباشد كه سبب ارتقاء بها خودروهاي انژكتوري مي گردد.
سيستم انژكتوري به چگونگي سوخت آلرژي بيشتري داراست. اين در حالي ميباشد كه موتورهاي كاربراتوري اين آلرژي را ندارند.
يكياز حساسترين قسمتهاي موتورهاي انژكتوري، پمپ بنزين آنهاست كه در شكل فساد، خودرو زمينگير مي گردد. ولي در شكل فساد پمپ بنزين در موتورهاي كاربراتوري، پرنوركردن ماشين به راحتي ممكن ميباشد.
تفاوت انژكتور با كاربراتور
يك كدام از دلايل تكان به سمت انژكتور، كاهش مصرف سوخت در كاركرد موتور ميباشد. انژكتور زيرا بسيار ظريفخيس از كاربراتور فعاليت مينمايد و با كامپيوتر خودرو و بدور موتور و حالت كاري آن درخصوص ميباشد، پاشش ظريفتري دارااست كه از ورود بيشتراز حد سوخت يا اين كه كمتر از حد نياز به باطن موتور و پيامدهاي آتي آن خودداري مينمايد. به همين خيال با به كارگيري از انژكتور حتي مثالهاي مكانيكي، گشوده هم شاهد كاهش مصرف سوخت خوا هيم بود.
از طرفي زيرا سوخت به صورت ظريفخيس، ذرات ريزتر و متناسب با نياز موتور و وسعت هواي ورودي به سيلندرها تزريق ميگردد، بهسوزي دارااست و خيرصرفا بازده موتور را بالا ميبرد، بلكه زيرا سوختوساز به صورت بي نقصتري شكل مي گيرد، آلايندهها و هيدروكربنهاي نسوخته نيز كاهش مي يابد. خلال اينكه به واسطه همين نوع تزريق، هوا و سوخت به صورت خوب و بدون نقصتري با هم مخلوط ميگردند كه بازده و راندمان حرارتي و كاري پيشرانه نيز بالا ميرود.
از ساير تفاوتهاي سيستم انژكتوري اين ميباشد كه زيرا پاشش بوسيله نازلها اجرا ميشود، تزريق به واحد سنجش هم اندازه و يكنواخت بين تمامي سيلندرها شكل ميگيرد و همين عمل منجر كاركرد قابل انعطافخيس موتور ميگردد و سبب به خودداري از لرزشهاي ناشي از بدسوزي سيلندرها گردد. البته محاسن ديگري نيز با استعمال از انژكتور و به خيال حذف كاربراتور روي شغل مي آيد.
اين در حالي ميباشد كه كاربراتور در بالاي موتور جايدارد تا سوخت تختگاز به واسطه مكش هواي به وسيله سيلندرها به تحت جاري و با هواي تركيبگرديده وارد سيلندرها گردد. با حذف اين قطعه از روي موتور، طول پيشرانه معدود ميگردد كه در سود هم نقطه ثقل موتور را تحت مي آورد و هم به طراحان قابليت و امكان بيشتري براي جانمايي قطعات گوناگون پيشرانه و كاهش طول درب موتور مي دهد. در حالي كه در انژكتور، با اتميزهشدن سوخت، دماي آن مقداري ارتقا مي يابد و با وجود گرمكنهايي در ورودي هواي موتور و هم اينگونه تهيه و تنظيم اتوماتيك بدور موتور، هوا و سوخت، مشاجره وجود سيستم مكانيكي ساسات نيز از دربين ميرود.
برچسب: ،