لوازم يدكي برليانس در مشهد لوازم يدكي برليانس در مشهد .

لوازم يدكي برليانس در مشهد

طرح هاي صندوق عقب

فرانسوي‌ها كه مدام فارغ چارچوب تفكر مي‌كردند، در سال ۱۹۳۸ خلاقيتي را در پياده سازي صندوق عقب ماشين به اكران گذاشتند. لوازم يدكي برليانس سيتروئن 11CV Commerciale به‌تيتر يك خودروي ديفرانسيل جلو به عرضه درآمد و در صندوق عقب آن دولنگه بود. يك لنگه به كف صندوق عقب، و لنگه ديگر به سقف لوله مي شد. براي گشودن در صندوق عقب، يك در به سمت بالا و در ديگر به سمت زير جنبش مي كرد.

بعداز نزاع جهاني دوم، سيتروئن پياده سازي اين در را ارتقاء داد؛ آن را گران قدر‌خيس كرد و لولاي كف را برداشت. يعني در صندوق صرفا به سمت بالا گشوده مي شد. اين‌سيرتكامل بود كه ماشين هاچبك بوجود آمد. اين پياده سازي به لطف كاربردي بودن كماكان جزو پياده سازي‌هاي پرطرفدار به حساب مي آيد. اما خودروهاي هاچبك در دهه ۱۹۶۰ ميلادي ترويج پيدا كردند؛ يعني وقتي كه مارك فرانسوي رنو اينگونه ايده‌اي را در سبك‌هاي ۴ و ۱۶ اِل پياده‌سازي كرد.

در دهه ۱۹۵۰ ميلادي، فورد يك خصوصيت بي آلايش البته كاربردي را به دنيا معرفي كرد كه براي سال‌ها در پياده سازي خودرو به شغل دريافت شد. ابتكار كمپاني آمريكايي، نوعي دستگيره روي در صندوق عقب بود كه با فشار دادن آن با يكدست، در صندوق به ندرت كاملا گشوده ميشد. حدود ۲ سال آنگاه، بيوك از يك خصوصيت با امكان گشودن اتوماتيك در صندوق عقب رونمايي كرد.

در سال ۱۹۸۶ مرسدس بنز با معرفي W124 E-Class بينش مردم را نسبت به در صندوق عقب تغيير و تحول اعطا كرد. قبل از اينكه خودروي سايز ميانگين آلماني روانه بازار گردد، در صندوق عقب تنها يك سرپوش بود. اما صندوق عقب W124 تا سپر پاييني كشيده ميشد و پياده سازي را به اكران گذاشت كه ترويج آن تاكنون ادامه دارااست. اين پياده سازي خير صرفا لود اشياي هنگفت را سهل وآسان‌خيس مي كرد، بلكه ظرفيت صندوق عقب را به صورت قابل‌توجهي ارتقاء مي‌بخشيد. توشه ديگري كه وارد خيابان شديد، مي توانيد بدين پياده سازي به يادماندني در سدان‌ها نگاه نماييد.

يكي از ديگر از ابتكار عمل‌هاي غول آلماني مشمول دستگيره نهفته صندوق عقب خودرو ميگردد كه بعداز مسدود شدن در جا مي‌ افتد. با اين طريق، سواي آلوده و كثيف شدن دست استفاده كننده، در صندوق عقب به راحتي گشوده مي‌گردد.

در سبك‌هاي نخستين استيشن واگن‌ها و شاسي‌بلندها، مثل نسل اوليه هوندا CR-V در صندوق عقب پياده سازي جالبي داشت. اين در دارنده لولاي جانبي بود و همچون در بي آلايش از يك طرف گشوده ميشد.

در خودروهاي كلاس سدان، كوپه و كانورتيبل، صندوق عقب از منطقه سرنشين منقطع ميباشد و يك عضو جداگانه در خودرو به حساب ميآيد. با اين درحال حاضر در هاچبك‌ها، شاسي‌بلندها و واگن‌ها، صندوق عقب بخشي از كابين به حساب مي‌آيد و از درون كابين قابل‌دسترس ميباشد. سرنشينان اين مجموعه از خودروها ميتوانند از روش در صندوق عقب وارد ماشين شوند. بنابراين، در صندوق عقب همچون يك درب مهم شغل مي‌نمايد. به همين خيال و خاطر ميباشد كه معمولا تنظيمات سه‌در يا اين كه پنج‌در را به يك هاچبك يا اين كه شاسي‌بلند نسبت مي دهيم. در بعضي از سبك‌هاي واگن با صندلي‌هاي تاشو به سمت جلو، درب صندوق گذرگاهي براي ورود و خروج مسافران ميباشد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۴:۴۶ توسط:سنا موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :